Boğaziçi Üniversitesi Köy ve Kooperatifçilik Kulübü olarak önümüzdeki 1 ay boyunca elimizde var olan kitap, kırtasiye, kıyafet, mutfak eşyası vb birçok malzemeyi köylere, mahallelere ve öğrenci evlerine ulaştırmayı hedefliyoruz.

Hayallerimize giden yol dayanışmadan geçiyor. Siz de bu hayale ortaksanız bize destek olabilirsiniz. Kullanmadığınız kitaplarınızı bize getirebilir, gönderim yapabileceğimiz adresler önerebilir veya tüm bunlar için bizimle birlikte çalışma yürütebilirsiniz.

Gönderim yapacağımız yerler:
1) Suruç (battaniye, yorgan, bot, mont, kışlık kıyafet)
2) Şanlıurfa Ceylanpınar Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndaki ana sınıfı için oyuncak
3) Samsun İncesu Ortaokulu’na ingilizce hikaye kitapları
4) Sivas Gölova Hasan Şakar Yatılı Bölge Okulu’na kitap-kırtasiye-kıyafet kampanyası
5) Diyarbakır Silvan’da bir köy okuluna çocuk öykü masal kitapları
6) Diyarbakır Eğil ilçesinde bir okula perde, güneşlik, test kitapları, yaprak testler, Bilim Çocuk dergileri, kırtasiye malzemeleri
7) Şırnak Silopi Yenişehir İlkokulu için kitap – kırtasiye malzemeleri

Dayanışmayla…